Annonse

Anker momskrav mot Kilden


Foto: Pål Lomeland

Verken Stavanger eller Kristiansand kommuner godtar vedtaket fra skattemyndighetene. Det ble i går klart at Kilden må betale 294 millioner kroner tilbake til Skatt Sør som skal ha blitt gitt i momskompensasjon.

Under et møte med den politiske ledelsen i Kristiansand kommune i dag, sier Stavangers ordfører Christine Sagen Helgø at de kommer til å be om betalingsutsettelse.

Stavangers ordfører, Christine Sagen Helgø. (Foto: Stavanger kommune)

Stavangers ordfører, Christine Sagen Helgø. (Foto: Stavanger kommune)

– Vi mener det er helt urimelig at vi skal betale dette kravet før det har kommet en endelig stilling til klagen, sier ordføreren til NRK Rogaland.

Hun sier også at de kommer til å involvere flere politikere fra begge fylkene og andre kommuner som også kan bli berørt av denne saken. I tillegg ønsker ordføreren å involvere Kommunenes Sentralforbund, som kan være en sentral aktør for kommunene.

Anken fra begge kommunene skal behandles av Skattedirektoratet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer