Annonse

Alvorlig skadet etter utforkjøring i Høvåg


Arkivfoto: Pål Lomeland

En mann er fløyet til sykehus med store skader etter å ha kjørt av veien og rett i et tre på fylkesvei 221 ved Ribe i Høvåg i dag morges.

Ifølge operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt skal de ha fått melding om hendelsen klokken 05:47 og meldingen gikk da ut på at mannen satt fastklemt i bilen etter sammenstøtet.

En time senere hadde brannvesenet fått frigjort mannen. Innsatsleder hos politiet, Kjell Iveland, sier til Fædrelandsvennen at de mistenker høy fart som en av årsakene til ulykken.

– Det ser ut som han har mistet kontrollen i en høyresving, kommet seg ut av veien og krasjet i et tre, sier han til avisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer