Annonse

Alvorlig skadet etter utforkjøring


Arkivfoto: Pål Lomeland

To personer ble sendt til sykehus etter å ha kjørt av veien ved Drivenesvannet i Vennesla i går kveld.

Politiet skal ha fått melding om hendelsen klokken 22:31 og den gikk ut på at bilen hadde kjørt av veien på det glatte føret og krasjet i et tre.

Ifølge politibetjent Leif Aasbø skal bilen ha vært på vei østover fra Øvrebø i retning Vennesla. Den skal ha kjørt rett frem i en venstresving og fått store skader på høyre side. Men Aasbø sier til Fædrelandsvennen at de ikke kan fastslå at glatt føre var årsaken til ulykken.

Kvinnen som satt i bilen sammen med bilføreren, fikk alvorlige skader. Men Sørlandets sykehus i Kristiansand kan fortelle at tilstanden hennes skal være stabil.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer