Annonse

– Alle rektorers mareritt


Foto: Ann Helen Gjerde

Rektor ved Ve skole, Magne Bjørn Sørbø, har opplevd de to siste dagene som krevende og vanskelige. Støtteerklæringene som kommer tikkende inn, gjør likevel dag lettere å komme gjennom. 

– Jeg har lyst til å peke på all omsorgen medelever og alle andre viser her. Det er en mobilisering vi har sett her på skolen som er helt fantastisk. Jeg blir også overlesset med støtteerklæringer og meldinger hvor folk lurer på hva de kan gjøre for å hjelpe. Akkurat det er fantastisk oppi en vanskelig situasjon, sier Sørbø til KRS247.

Sent i går kveld kom meldingen om at 12-åringen som ikke kom seg opp da han og noen andre elever gikk gjennom isen døde på Riskhospitalet. De to siste dagene har satt flere på prøve. Sørbø har også blitt preget av det som skjedde.

– Du setter egne følelser på vent, for det er veldig viktig å håndtere dette som leder på et skikkelig vis. Det har preget meg voldsomt, og det er alle rektorers mareritt å oppleve noe slikt.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer