Annonse

Alle ferjeavganger kansellert på grunn av uvær


Foto: Pål Lomeland

Color Line kansellerer Superspeeds avgang fra Hirtshals til Kristiansand på grunn av værforholdene. Superspeed 2 som går i trekantrute mellom Kristiansand, Hirtshals og Larvik ligger nå værfast i Larvik.

– Vi har kansellert avgangen som skulle gå fra Hirtshals klokken 17.30. Det egner seg ikke å dra ut i dette været, sier markedssjef Nina Moland Andersen i Color Line til Fædrelandsvennen.

Hva som skjer med kommende seilinger er ennå ikke bestemt.

– Det bestemmer vi innen klokka 14. Da må i tilfelle Superspeed 2 gå fra Larvik til Kristiansand og så videre til Hirtshals, sier Moland Andersen til avisen.

Superspeed 1 er på verksted for installering av miljøteknologi. Derfor er det  søsterskipet SuperSpeed 2 som for tiden håndterer ferjesambandet mellom Kristiansand og Hirtshals.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar