Annonse

– Alle bør lære nettvett


John Horve - Foto: Helge Martin Markussen

FAU ved Hellemyr skole i Kristiansand har invitert sikkerhetssjefen fra Microsoft, Ole Tom Seierstad og leder for slettmeg.no Hans Marius Tessem til å komme å snakke om nettvett for foreldre og ansatte ved skolen. 

– Vi trenger alle å lære om nettvett, som kan oppsummeres med at det handler om å oppføre seg skikkelig på nettet og ikke la seg lure, sier FAU-leder John Horve til KRS247.

Da de klarte å få to såpass gode foredragsholdere bestemte de seg for at dette var for godt til at man skulle holde det bare for seg selv. Derfor har de også invitert foresatte og ansatte fra Grim Skole og Karl Johans Minne skole på Tinnheia.

– Vi har dessverre hatt noen stygge tilfeller av mobbing på skolen vår, og jeg håper at både foreldrene og de ansatte er veldig bevisste på nettvett, sier Horve.

Han mener foreldrene trenger en bevisstgjøring på sin egen bruk av sosiale medier, og hva slags typer man deler av seg selv og barna.

– Spør deg selv, hvor mange festbilder finner du av dine besteforeldre i det gamle fotoalbumet? Det er noe å tenke på, mener Horve.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar