Annonse

Agder Taxi samarbeider med Bergen


Agder Taxi blir nå en del av 07000-konseptet. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

I løpet av juli vil de tradisjonsrike hvite bilene til Agder Taxi få en ny merking. I dag ble det klart at Agder Taxi har inngått et samarbeid med 07000 Taxi i Bergen.

– I en spennende tid for næringen, med behov for effektivisering og økt konkurranse, har vi hatt behov for å tenke nytt, sier fungerende daglig leder i Agder Taxi, Mirza Becirbegovic i en pressemelding.

Samarbeidet innebærer blant annet felles taksametersystemer, bookingsystem, bestillingsløsninger og administrative funksjoner. I pressemeldingen kommer det også frem at Agder Taxi fortsatt kommer til å ha sin egen uavhengige sentral.

Den største endringen som følge av samarbeidet er at telefonnummeret blir forandret til å gjenspeile bruken av den nye merkevaren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer