Annonse

Agder-politiet får hjelp av UP


Arkivfoto: Pål Lomeland

Som du tidligere blant annet har lest om her på KRS247 sliter politidistriktet med stram økonomi, noe som blant annet vil gå ut over beredskapen til sjøs denne sommeren. Nå kommer redningen fra en annen etat.

I en pressemelding i går kommer det frem fra stabssjef Bård Austad i Agder politidistrikt at UP har tilbudt seg å bistå med godkjente båtførere.

– Båttjeneste er en viktig politioppgave og det ligger innenfor vår portefølje å bistå politidistrikter når det er behov. Det er hyggelig å kunne bistå med erfarne og kompetente båtførere, sier UP-sjef Runar Karlsen ifølge NTB.

Denne hjelpen vil ifølge Austad kunne føre til at patruljeringen til sjøs kan trappes opp igjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer