Annonse

Advarer mot glatte veier i morgen tidlig


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Snøvær forårsaket trafikkproblemer i dag. I morgen tidlig kan det igjen bli problemer, forteller vakthavende meteorolog hos StormGeo.

Nordlige luftmasser har gjennom helgen gitt lave temperaturer i hele Sør-Norge, Sørlandet inkludert. I natt kan kulda sørge for at byger kan falle som sludd og snø og kludre til morgentrafikken.

– Det kan fortsatt bli problem i morgentrafikken, sier Solbjørg Apeland fra StormGeo.

Temperaturene skal begynne å stige, men merkbart mildere vær blir det ikke før mai kommer. Derfor kan byger om nettene by på problemer på veiene morgenen etter.

– Det kaldeste har vært i dag og i helgen. De neste dagene skal det bli gradvis varmere. Det kan fortsatt være noen byger som går i morgen også, og at de kommer som sludd eller snø i løpet av natta før det mest sannsynlig går over til regn utover formiddagen, sier Apeland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer