Annonse

Advarer mot glatte veier i morgen tidlig


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Det er mildt og det skal regne i natt. Når temperaturen synker til under 0 grader på morgenkvisten i morgen, kan veiene bli veldig glatte.

– Temperaturen er ventet å stige utover dagen, kvelden og også i natt. Det er mulighet for at den synker ned mot null igjen akkurat i morgen tidlig. Det kan være greit for folk å vite, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Ina Wollertsen.

Resten av uka bringer lavtrykk med mye vest-sørvestlig vær. Det kommer regn og regnbyger i vestlige deler av Agder, mens østlige områder får noe lettere vær. Ekstremværet Jonas er på vei inn over Norge, men ikke med full kraft.

– Jonas har delt seg i to. Første del kommer tirsdag, og resten på onsdag. Spesielt på onsdag er det ventet sterk vind på Sørlandet. På onsdag kommer et lavtrykk inn over Vestlandet, og Sørlandet kan få forbigående liten storm.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer