KRS247.no

Henter værvarsel...

Advarer mot glatte veier i morgen tidlig

Det er mildt og det skal regne i natt. Når temperaturen synker til under 0 grader på morgenkvisten i morgen, kan veiene bli veldig glatte.

– Temperaturen er ventet å stige utover dagen, kvelden og også i natt. Det er mulighet for at den synker ned mot null igjen akkurat i morgen tidlig. Det kan være greit for folk å vite, sier vakthavende meteorolog hos StormGeo, Ina Wollertsen.

Resten av uka bringer lavtrykk med mye vest-sørvestlig vær. Det kommer regn og regnbyger i vestlige deler av Agder, mens østlige områder får noe lettere vær. Ekstremværet Jonas er på vei inn over Norge, men ikke med full kraft.

– Jonas har delt seg i to. Første del kommer tirsdag, og resten på onsdag. Spesielt på onsdag er det ventet sterk vind på Sørlandet. På onsdag kommer et lavtrykk inn over Vestlandet, og Sørlandet kan få forbigående liten storm.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/243696884″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]