Annonse

86 personer er oppsagt ved MHWirth


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

126 ansatte ved MHWirth slutter i Kristiansand. 86 av dem gjennom oppsigelse. Totalt er 144 ansatte ved MHWirth i Norge oppsagt.

– Det er en trist prosess, men vi mener den er gjort helt etter boka. Av de ansatte som slutter her i byen, er det 40 som pensjonerer seg eller selv har sagt opp, sier hr-direktør Bjørg Hansen ved MHWirth til Fædrelandsvennen.

Det har en stund vært kjent at bedriften har måttet redusere i bemanningen for å kunne tilpasse organisasjonen til dagens markedssituasjon. Nå er de konkrete tallene gjort kjent.

Node-bedriften MHWirth har kontorer på Dvergsnes, Tangen og Sparebanken Sør Arena i Kristiansand. MHWirth er datterselskap av Akastor og har omlag 4200 ansatte i en rekke land. Hovedkontoret ligger i her i byen og hadde før nedbemanningen 1500 – 1600 ansatte.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer