Annonse

78 båter påmeldt til Tall Ship Races


Tall Ship Races Kristiansand er fornøyde med oppslutningen og påmeldingen til årets event i Kristiansand. Allerede et par dager før påmeldingsfristen er antallet fartøyer økt fra 68 til 78 siden forrige gang Kristiansand var vertshavn.

– Styret hadde en hårete målsetning om 100 påmeldte, og med 78 er vi veldig godt fornøyde, forteller assisterende prosjektleder Marianne Tronstad.

Det er adskillig færre båter som reiser fra Ålesund til Kristiansand enn fra Kristiansand til Aalborg, og det tror Tronstad har flere forklaringer.

– Det har med konkurranseregler å gjøre, fordi alle som vil delta må seile en konkurranseetappe. Da har man valget mellom Belfast – Ålesund eller Kristiansand – Aalborg om man vil seile i norsk farvann. Å reise til Belfast er dyrt, og dermed blir den etappen lite attraktiv, sier Tronstad til KRS247.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer