Annonse

60 knivstikk grunnet tresifret gjeld


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet mener de er sikre på hva som har skjedd i forbindelse med knivstikkingen utenfor Wilds Minne skole på Lund den 5. desember. Jakob Abdullahi Hassan (14) skal ha fått 28 knivstikk og Tone Ilebekk (48) skal ha fått 32 knivstikk.

Den 15 år gamle guttens forsvarer, Svein Kjetil Stallemo, forteller til Fædrelandsvennen at knivstikkingen ikke var planlagt.

– Jeg kan ikke se at siktede har forklart, heller ikke indikert, at handlingen var planlagt. Det tror jeg domstolen heller ikke vil legge til grunn, sier han til avisen.

Bakgrunnen for hendelsen skal ha vært at Hassan skyldte 15-åringen noen hundre kroner og at Tone Ilebekk ble et tilfeldig offer fordi hun grep inn.

Den siktede skal gjennom en full judisiell observasjon for å avgjøre om han var tilregnelig under knivstikkingen.

Han sitter fortsatt varetektsfengslet i Bjørgvin fengsels ungdomsenhet og ble nylig fengslet i to nye uker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer