Annonse

520 faste ansatte må gå fra NOV


NOV er blant selskapene som permitterer og sier opp ansatte i år. | Foto: Tor Erik Schrøder

Ledelsen i National Oilwell Varco Norway har besluttet at den varslede nedbemanningen i bedriften vil omfatte 520 ansatte. Utvelgelse, samtaler og oppsigelser vil bli gjennomført i løpet av de neste ukene.

– Bakgrunnen for at vi gjennomfører en ny runde med nedbemanning er at vi opplever sterkt reduserte investeringer innenfor olje og gass sektoren, som gir redusert salg av nytt utstyr og etterspørsel etter ettermarkedstjenester. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Ledelsen kan ikke si hvor omfattende nedbemanningsprosessen vil bli på lengre sikt, men sier at de legger sterkt vekt på å gjennomføre en ryddig og respektfull prosess der de ivaretar forpliktelsene overfor de ansatte.

Etter planen skal de det gjelder ha mottatt oppsigelse innen utgangen av mai 2016.

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer