Annonse

49 prosent av KinoSør er solgt


Nordisk Film har inngått avtale med Kristiansand Kino Holding AS om å kjøpe 49 prosent av aksjene i KinoSør AS. Forhandlinger med flere interessenter har pågått siden april i følge en pressemelding fra Kristiansand Kino.

Politikerne i bystyret i Kristiansand vedtok i fjor høst å starte en prosess med tanke på salg av 49 prosent av aksjene i KinoSør AS.

Det har vært gjennomført forhandlinger med to interessenter i løpet av våren, og det ble mottatt endelig bud fra begge disse 26. juni. Etter en samlet vurdering har styret i Kristiansand Kino Holding AS valgt å inngå en avtale med Nordisk Film.

Styreleder i Kristiansand Kino Holding AS, Espen Saga, sier i pressemeldingen at han er godt fornøyd med avtalen som nå foreligger.

– Vi opplever Nordisk Film som en solid, langsiktig og strategisk samarbeidspartner for KinoSør, og de har et genuint ønske om å bidra til å videreutvikle filmtilbudet i regionen på en positiv måte, sier Saga.

Han sier at man også har fått på plass en avtale som ivaretar de forholdene som lå til grunn for bystyrets beslutning, nemlig å sikre et bredt filmtilbud i tråd med konsesjonen, videreføre Barnefilmfestivalen og å beholde både ledelsen og den film- og kinofaglige kompetansen lokalt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar