Annonse

43 kunder bedt om å sperre bankkortene


Arkivfoto: Stormberg

Klesbedriften Stormberg ble i går utsatt for et datainnbrudd. Totalt 43 kunder som har handlet i nettbutikken har blitt berørt og har blitt oppfordret til å sperre bankkortene sine.

Det skal være noen som har trikset til seg kortinformasjon og skal ha skjedd i løpet av noen timer før det ble oppdaget.

– Vi fikk raskt isolert hendelsen og tok kontakt med kortutstederne, forteller kommunikasjonssjef i Stormberg, Petter Toldnæs, til Fædrelandsvennen.

Han sier videre at det ikke ser ut som at kundene har blitt svindlet og at det er første gang Stormberg har blitt utsatt for et datainnbrudd av denne typen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer