Annonse

Fire års fengsel for svindel


Arkivfoto: Pål Lomeland

En 39 år gammel mann er dømt til fire års fengsel, der ett år gjøres betinget, for å ha svindlet flere personer for over 15 millioner kroner. Den betingede delen kommer under forutsetning av at han lar seg behandle for spillavhengighet.

Dette er andre gangen han blir dømt for slike forhold. Tidligere er han dømt for å ha svindlet 27 personer for rundt 10 millioner kroner.

I dommen, som gikk som en tilståelessak, skriver retten at domfelte på en kynisk måte har begått nye bedragerier.

Flere av dem han svindlet møtte han i en menighet i Kristiansand, og store deler av pengene er spilt bort. En direktør fra Kristiansand betalte alene ut 11,6 millioner kroner. Direktøren er fortsatt siktet for å ha tappet penger fra bedriften sin som så gikk videre til 39-åringen skriver Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer