Annonse

31-åring fengslet etter vold mot 29-åring


Foto: Pål Lomeland

En 31 år gammel mann har ble i Kristiansand tingrett på mandag fremstilt for varetektsfengsling i fire uker blant annet for å ha slått en 29 år gammel mann i hodet med en elgitar.

Det var på lørdag at den 29 år gamle mannen ble sendt til sykehus med bruddskader i ansiktet etter å blitt utsatt for flere voldshandlinger.

I avhør har 31-åringen erkjent å ha sparket offeret i kroppen og slått ham to ganger i ansiktet. Han skal også ha slått en elgitar i hodet på 29-åringen så hardt at denne knuste. En ødelagt utslagsvask skal også 31-åringen ha forsøkt å utøve vold med, forteller etterforskningsleder Frode Smith til NRK.

Den 31 år gamle mannen står tiltalt for vinningskriminalitet, narkotikalovbrudd og to tilfeller av voldsutøvelse. Mannen har nå også blitt siktet for grov kroppskrenkelse som følge av lørdagens voldshandlinger mot 29-åringen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer