Annonse

30 nye mister jobben ved MHWirth


Foto: Tor Erik Schrøder, www.kengurufoto.no

Nedbemanningsprosessen hos MHWirth er fortsatt ikke ferdig. Selskapet nedbemanner med rundt 100 ansatte på de ulike avdelingene i Norge og 30 av disse er i Kristiansand.

Ifølge pressekontakt Bjørg Hansen er nedbemanningen i henhold til det selskapet har varslet tidligere. Det er bare to måneder siden den forrige store nedbemanningen ble gjort i offshorebedriften, da ble 150 fast ansatte sagt opp og 200 innleide ble også sagt opp.

– Den underliggende årsaken til kapasitetsjusteringen er et svakt marked. Det er ikke konkrete planer per i dag om ytterligere reduksjoner utover det som allerede er implementert, men bedriften må alltid justere kapasiteten i henhold til markedssituasjonen, sier Hansen til NRK.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer