Annonse

Evakuering opphevet


Foto: Politet / Anders Martinsen

Det er nå bestemt at alle på Mjåvann industriområde kan gå tilbake til normal drift fra kl. 1130. Politiet fikk melding om en brann i en container klokken 07.14 i dag morges. Det oppbevares store mengder dynamitt i en annen container like bortenfor den som brant, og brannvesenet kunne ikke slukke brannen på grunn av eksplosjonsfaren. Ansatte fra 26 bedrifter ble evakuert, men kan nå gå tilbake til arbeidet.

Brann og politi satt i samråd med Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap en sikkerhetsavstand til 1000 m fra Containeren hvor dynamitten er lagret. Også nødetatene ble evakuert fra stedet på grunn av eksplosjonsfaren.

26 bedrifter ble evakuert fra Mjåvann Industriområde, og brannvesen og politi holdt oversikt over brannen ved hjelp av en drone.

Det var en som skulle hente utstyr fra en kontainer som meldte om brannen, de forsøkte å slukke men fant det nytteløst og varslet brannvesenet.

Politiet fikk melding om brannen klokken 7.14 mandag morgen.

Brann

Foto: Politet / Anders Martinsen

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer