Annonse

24-åring funnet


Illustrasjonsfoto: Pål Lomeland

Den savnede Runar Tønnesen (24) ble funnet av letemannskaper i nærheten av der han sist ble sett i formiddag. Han er sendt til sykehus for videre behandling.

Den savnede Runar Tønnesen (24) – Foto: Privat

Han ble sist sett i Lundeveien i Søgne på morgenen lille julaften og ble meldt savnet av familien sin. Det ble satt i gang en redningsaksjon i kveld, i natt og i morgentimene i dag. Både hundepatruljer, Røde Kors, Sivilforsvaret og andre frivillige deltok i søket sammen med politiet. Ved 09.30-tiden i dag fortsatte søket etter den savnede og de bad publikum sjekke sine eiendommer grundig. Det ble også oppfordret at turgåere var ekstra oppmerksomme i områdene de gikk på.

Ved 11.15-tiden kunne politiet melde at Tønnesen var funnet og at han er sendt til sykehus med ambulanse for videre behandling.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer