KRS247.no

Henter værvarsel...

Påmeldingen til 17. mai er i gang

Det er drøye to måneder igjen til 17. mai, men allerede nå er det på tide å melde på bidragene til årets borgertog i Kristiansand. 

– Det er slik at vi skal få tid til å organisere toget på en god måte, sier Renathe Bekkeli Etterlid fra kommunens arrangementkontor til KRS247.

De prøver å legge det opp slik at det skal være en god opplevelse både for de som deltar i toget, og de som ser på.

– Vi må tenke på at en dansegruppe ikke kommer etter hverandre for eksempel, for de trenger litt plass og de må høre musikken de skal danse etter. Samme er det jo i de tilfellene man har litt høy musikk, sier Etterlid.

Påmeldingen er ingen komplisert prosess, og gjennomføres på kommunens nettsider. Det er drøye to uker igjen av påmeldingsfristen, og Etterlid håper at de som melder seg på skal legge seg litt i selen for å skape gode bidrag.

– Vi forventer ikke at man skal bruke ett år på bidraget, men det hadde jo vært kjekt med noen gode bidrag som kunne tatt opp kampen med Ålefjær Høneklubb som har vært veldig flinke de siste årene, sier Etterlid.

Hør hele intervjuet her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/194974391″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]