Annonse

11 ungdommer pågrepet i narkoaksjon


Foto: Tor Erik Schrøder

– 11 ungdommer i aldersgruppen 14-17 år ble pågrepet av politiet. Disse ble tatt inn til avhør og det ble tatt urinprøve. Så å si alle erkjente bruk og kjøp av cannabis, også at deres bruk hadde foregått ei god stund, sier Grete Pedersen, leder ved forebyggende avsnitt Kristiansand politistasjon i en pressemelding.

Saken startet i Kristiansand sentrum, men ungdommene er bosatt i Vennesla, Søgne, Kristiansand og Randesund, samt Mandal.

Det er ikke mistanke om at ungdommene har brukt andre stoffer enn cannabis, men politiet sier de vet av erfaring at det er flere ungdommer som driver med dette, enn hva de klarer å avdekke.

– Bruk av cannabis, som i dag er et mye mer potent stoff enn tidligere, medfører at ungdom ikke kommer seg videre i livet, og dropper ut av skole eller jobb. Derfor er denne aksjonen med aktivt oppsøkende arbeid og videre etterforskning viktig forebyggende arbeid, sier Pedersen.

Alle ungdommene, bortsett fra én, var kjent av politiet tidligere, men ikke nødvendigvis registrert med narkotikasaker.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer