KRS247.no

Henter værvarsel...

WOW-faktor

Det hersker liten tvil om at omgivelsene påvirker interiørvalgene våre. Om det er bevisst eller ubevisst skal jeg ikke gå nærmere inn på, men farger, teksturer og materialvalg leker seg med sansene våre. Nettopp derfor er det viktig å tenke på hva som appellerer positivt til dine sanser når du innreder.

For min egen del er det gjerne de små detaljene som løfter og tilfører interiøret det lille ekstra. Puter, dekortape, bøker, barnetegninger og andre lekne detaljer er viktige virkemidler i vårt hjem. Selv de enkleste ting kan utrette mirakler og skape den viktige helheten man ønsker i et rom.

Det er også gjennom slike detaljer at man får frem personlighet og humor. Et par strøk med maling på et bruktfunn tilfører effektivt noe unikt og spennende. Lag noen lekre stilleben ved å gruppere ting du allerede har på en ny måte.

Vi må ikke ta interiør så alvorlig. Barn er jo kreative små vesener, så hvorfor ikke dekorere med ting ungene har laget? Det skal så lite til før du ser forandring som fryder. Det er bare å kaste seg ut i det! Med enkle grep kan ditt hjem også få den wow-faktoren det fortjener.