KRS247.no

Henter værvarsel...

Putekrig

Jeg er av den oppfatning at man aldri kan ha for mange puter. Jeg ofrer gjerne en sitteplass i sofaen dersom jeg finner en pute jeg ikke klarer å motstå. Min kjære mann deler nok ikke den samme entusiasmen, men har med årene forstått at det likevel er mest økonomisk å la putemanien få blomstre. Det er tross alt billigere å fornye et rom med noen delikate og fargerike puter, enn å bytte ut hele sofaen eller senga.

I min kamp for rimelig fornyelse, så er puter blitt mitt våpen.

Det er nesten noe magisk over puter. Om de er fargesterke, med mønster, runde, kvadratiske, store eller små, så har de en egen evne til å forandre et rom i løpet av sekunder. Velger man for eksempel en nøytral farge på de store møblene, så vil noen nye fargerike puter raskt sette sitt preg på rommet. Kombiner gjerne puter med ulike teksturer eller materialer. Dette skaper en fin effekt, og gir deg muligheten til å velge mange ulike typer uten at det nødvendigvis blir rotete. Jeg anbefaler likevel å holde seg til noen få fargespekter, slik at det ikke blir totalt kaos i sofaen.

De fleste interiørbutikker har i dag et bredt utvalg av disse herlige romfornyerne. Problemet er ikke å finne lekre puter, men å velge. Om du skulle være så uheldig ikke å finne den rette puten i butikken, så er det heldigvis ganske så enkelt å sy sin egen. Og er du som meg og trenger å friske opp gammel sy- kunnskap fra formingstimene, finnes det mer enn 100 000 (faktisk!) sider på Internett som forteller deg hvordan.

Puter kan både friske opp og roe ned, alt etter hvilken type puter du velger og hva slags interiør du har. Gjør sommeren ekstra fargerik.

Sats på myke verdier. Sats på puter!