Annonse

Lysterapi


Foto: Pia Håkonsen

Vi er midtveis i september. Ettermiddagene er blitt kortere. Luften har fått et kaldere drag og naturen har så smått begynt å skifte farge.

Vi er på vei mot årets mørkeste måneder. Bare tanken på kulden og høststormene vi har i vente kan få noen og enhver til å sukke høyt av vemod.

Selv er jeg egentlig ganske glad i den tiden vi nå går i møte. Kanskje skyldes det at D-vitaminlageret er fylt opp etter sommerens soldager? Kanskje er jeg herdet etter å ha bodd tre år i Nordens Paris? Kanskje er det fordi jeg lengter etter en virkelig god grunn til å tenne stearinlys?

De lærde strides, men en ting er i alle fall sikkert; høsten er en strålende tid for all lekker belysning til å skinne i mørket.

I dag finnes det et mangfold av lamper i ulike prisklasser. Spennende, tidløse klassikere, innovative lamper av mer funksjonell karakter, eller hva med å lage en lampe selv? Uansett hva slags smak man har, så våger jeg å påstå at valgmulighetene er mange.

Høsten trenger ikke være bare mørk, så lenge man har et par lyse idéer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer