Annonse

Hjemmelagde lomper


Middagene disse junidagene inneholder ofte grilling. Og da er gjerne pølser et fast innslag. Pølser med lompe og brød. Pølsebrød har jeg laget før, så det vet jeg er bedre enn de kjøpte, men lomper har jeg ikke prøvd før.

Etter litt googling, kom jeg frem til denne oppskriften. (Min egen variant).
Lompene er allerede godkjent og «mye bedre enn de andre»!

Til 10 lomper brukte jeg:

  • 8 kokte, små poteter
  • ca 200 gr hvetemel
  • 1 ts salt

Mos de kokte potetene. Her er det lettest å bruke fingrene. Det blir klissete, men det går. Tilsett salt. Ha i ca halvparten av melet.

Jobb gjerne med deigen rett på kjøkkenbenken. Tilsett mel til deigen henger sammen, men er litt klissete.

Del i 10 emner. Bruk mye mer når du kjevler ut lompene. Stek dem i en tørr stekepanne på medium + varme.




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer