Denne kaka fant jeg oppskrift på via en eller annen reklamemail jeg fikk nå før 17. mai. Jeg hadde ikke prøvd den før, men bestemte meg for å lage den til brunsjen på nasjonaldagen.
Og det må jeg si; at ikke jeg har kommet på dette før! Så vanvittig god, utrolig enkel og lett og lage! Kjeksene knuste jeg på kvelden før, kremen ble også pisket klar i forveien. Så når dagen kom var det bare å legge det hele i forma. Prøv!
Til en stor, ildfast form:
- 2 pakker cookies (16 store kjeks)
- 3 dl kremfløte
- 1 boks philadelfia light
- 1 dl melis
- bær etter eget ønske
Knus kjeksen. Legg de i bunnen av en form. Husk at formen må ha litt høye kanter. Pisk krem og melis. Tilsett osten, og pisk til du har en jevn masse. Spre dette forsiktig over kjeksene. Legg på bær og frukt. Server!