
Foto: Marte Almvik
Denne kaka fant jeg oppskrift på via en eller annen reklamemail jeg fikk nå før 17. mai. Jeg hadde ikke prøvd den før, men bestemte meg for å lage den til brunsjen på nasjonaldagen.
Og det må jeg si; at ikke jeg har kommet på dette før! Så vanvittig god, utrolig enkel og lett og lage! Kjeksene knuste jeg på kvelden før, kremen ble også pisket klar i forveien. Så når dagen kom var det bare å legge det hele i forma. Prøv!
Til en stor, ildfast form:
- 2 pakker cookies (16 store kjeks)
- 3 dl kremfløte
- 1 boks philadelfia light
- 1 dl melis
- bær etter eget ønske
Knus kjeksen. Legg de i bunnen av en form. Husk at formen må ha litt høye kanter. Pisk krem og melis. Tilsett osten, og pisk til du har en jevn masse. Spre dette forsiktig over kjeksene. Legg på bær og frukt. Server!
Utdannet lærer og jobber på barnetrinnet. Kommer opprinnelig fra Harstad, men har bodd lenge på sørlandet. Interesserer seg for mat, særlig enkle oppskrifter som «alle» kan klare. Har en liten matblogg hvor hun presenterer ulike retter og oppskrifter for hvermansen, kalt martesmatogslikt.wordpress.com
KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.