KRS247.no

Henter værvarsel...

Ytterligere to ansatte slutter i Start

Fysioterapeut Knut Walde og Kari Wælgård som har arbeidet i administrasjonen med ansvar for lønninger slutter begge i Start. Det skriver klubben på sine nettsider.

Walde kom til Start i januar 2013. Han har hatt en 50% stilling som fysioterapeut inn mot utviklingsavdelingen – og spesielt rekruttene i Start 2.

– Jeg er lei meg for den situasjonen som er oppstått. Jeg mister mange gode kollegaer og kommer til å savne de mange flotte fotballspillerne som jeg har blitt kjent med disse drøye to årene. Det har vært noen triste dager når situasjonen ble som den ble, sier Knut Walde til ikstart.no

– Det er trist at Knut ikke er med oss videre i IK Start. Han er en god fagmann og godt likt i miljøet. Vi håper å samarbeide med ham på et senere tidspunkt, sier utviklingsleder i Start, Bård Borgersen.

Også Kari Wælgård slutter i Klubben. Hun har vært ansatt siden høsten 2010. Hun har hatt ansvar for lønninger i klubben i en 50% stilling.

– Det har vært en veldig trivelig arbeidsplass og jeg kommer til å savne jobben og gode kollegaer, sier Wælgård til klubbens nettsted.

Med fokus på utbetaling av lønn er hun godt kjent med Starts økonomiske utfordringer.

– Jeg ser at det er nødvendig å foreta noen grep. Denne gang innebar dette at jeg slutter. Nå er det bare å håpe at de andre prosessene vil lykkes slik at Start kommer vel i havn, sier Kari Wælgård.

Fra før har kommersiell sjef Cato Larsen og arrangementsjef Marit Mykjåland gitt seg i klubben.