Annonse

Vil ikke kommentere overgangsspekulasjoner


Kristoffer Ajer | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Kristoffer Ajer var kaptein på dagens Start-lag som følge av Gummis karantene. Han er nok en gang ordknapp etter et nytt tap som absolutt ikke er kjekt.

– Det er vanskelig å vinne når man slipper inn så enkle mål. Jeg føler vi har godt samspill der fremme, sier Ajer til KRs247.

Men det blir vanskelig å få til noe finspill når man tar mer avspark enn angrep, forklarer Kristoffer Ajer, som for anledningen ikke var den yngste på banen i dag. Det gjorde faktisk ikke så veldig mye.

– Nei, det er bare morsomt å se ungguttene kommer til og klarer å gjøre det så bra, sier han.

Det var nok av agenter fra utenlandske klubber denne gangen også på tribunen for å se Ajer i aksjon og det spekuleres i om dette ble hans siste kamp i gult og svart. Men Starts kaptein er ordknapp.

– Jeg ønsker ikke å kommentere min fremtid, sier Kristoffer Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer