Annonse

– Virker som vi ikke bryr oss


Foto: Glenn Faannessen

Kristoffer Ajer tar med seg lite positivt fra dagens kamp mot Bodø/Glimt. Han har ingen god forklaring på totalkollapsen i 2. omgang.

– Det virker ikke som vi har noe respekt for det vi holder på med. Vi er ikke i dårlig form, sier Ajer til KRS247 og føler det som at det å tape 5-1 ikke har så mye å si.

Men det positive han tar med seg fra kampen er samspillet med Salvesen. For første gang fikk de to spille sammen helt fremme og det fungerte bra, mener Starts unggutt.

– Jeg synes vi vinner ballen høyt i banen i 1. omgang og skaper mange sjanser. Vi har et par gode angrep og kunne ha scoret flere mål, sier Kristoffer Ajer.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer