Annonse

– Vinnerinstinktet våkner


Ole Martin Årst gleder seg til kamp. Foto: Helge Martin Markussen

Ole Martin Årst gjør sitt andre comeback i Start-trøyen når han løpet inn på Sparebanken Sør Arena i kveld. 

– Jeg er full av gangsperr etter en runde med Tapata på mandag, så jeg er ikke i toppform. Men jeg gleder meg også, sier Årst til KRS247.

Han er imponert over engasjementet i Kristiansand de siste ukene som har ført til det som kan bli en fest på Sparebanken Sør Arena i kveld.

– Jeg gleder meg spesielt til å spille på lag med Claus Eftevaag. Han var rett og slett frimerke på meg da jeg spilte min første kamp i Belgia. Men nå er vi endelig på samme lag, forteller han.

Til Bergens Tidende uttalte Årst at Håkon Opdal er Tippeligaens beste keeper for øyeblikket, og bør være på landslaget.

– Selv om kampen ikke er kjøpt og betalt, så trenger vel ikke Håkon gi alt akkurat i kveld, sier en spøkefull Årst til slutt.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer