Annonse

– Vinner vi er dette en kamp for historiebøkene


Mattias Andersson fra tiden i Fløy. | Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Nyansatt trener i FK Arendal, Matthias Andersson, har allerede én sjokkseier mot Start i år og mener Start har klart mest press på seg før den andre kampen noensinne mellom de to lagene.

– Press er det uansett hvilken klubb du er i, men på hjemmebane i Kristiansand er presset mye større på Start enn på oss. Vinner vi er dette en kamp for historiebøkene i klubben. Hvis Start skulle vinne, skulle det jo egentlig bare mangle, sier Andersson til KRS247.

Sist han som trener møtte Start, endte det i et av de store cupsjokkene i år. Fløy vant 4-3 og det var en stor stund på «balløya», med et lag som ser nesten uslåelige ut i 3. divisjon. Nå er situasjonen annerledes for svensken med en fortid i Start. Arendal ligger helt på bunnen av tabellen og har ikke imponert noen så langt denne sesongen. Andersson er likevel sterk i troen på at det kommer til å snu.

– Ellers hadde jeg ikke tatt jobben, selvfølgelig. Det er hardt arbeid og jeg må stå i det. Det blir en lang sesong og det blir en krig, mest sannsynlig til siste serierunde. Det visste jeg da jeg gikk inn i dette.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer