KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vinner vi er dette en kamp for historiebøkene

Nyansatt trener i FK Arendal, Matthias Andersson, har allerede én sjokkseier mot Start i år og mener Start har klart mest press på seg før den andre kampen noensinne mellom de to lagene.

– Press er det uansett hvilken klubb du er i, men på hjemmebane i Kristiansand er presset mye større på Start enn på oss. Vinner vi er dette en kamp for historiebøkene i klubben. Hvis Start skulle vinne, skulle det jo egentlig bare mangle, sier Andersson til KRS247.

Sist han som trener møtte Start, endte det i et av de store cupsjokkene i år. Fløy vant 4-3 og det var en stor stund på «balløya», med et lag som ser nesten uslåelige ut i 3. divisjon. Nå er situasjonen annerledes for svensken med en fortid i Start. Arendal ligger helt på bunnen av tabellen og har ikke imponert noen så langt denne sesongen. Andersson er likevel sterk i troen på at det kommer til å snu.

– Ellers hadde jeg ikke tatt jobben, selvfølgelig. Det er hardt arbeid og jeg må stå i det. Det blir en lang sesong og det blir en krig, mest sannsynlig til siste serierunde. Det visste jeg da jeg gikk inn i dette.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/330319010″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]