KRS247.no

Henter værvarsel...

Vindbjart vil ha Start i neste runde

Snart offentliggjøres oppsettet for andre runde i cupen. Det måtte straffespark til for å skille Fløy og Vindbjart i første runde av Norgesmesterskapet i fotball for menn. Der trakk venndølene det lengste strået, og nå håper Vindbjart på Start i neste runde.

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Vindbjart

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Vindbjart

– Nå må vi få Start til Moseidmoen, så kan vi garantere tre tusen og folkefest, sier trener Steinar Skeie til KRS247.

Han mener det nå er Vindbjarts tur, siden både Jerv og Arendal har møtt Start siden forrige gang Vindbjart fikk Start i cupen.

– NFF har jo en tradisjon, hvor det rulleres hvem som får storlagene. Da er det jo i så fall vår tur, mener jeg. Jerv møtte Start i fjor, Arendal møtte dem året før der. Sånn sett er det vår tur, forteller Skeie.

Godt tak på Fløy

Vindbjart har hatt et godt grep om en av erkerivalene de siste sesongene. Denne gangen var det jevnere enn Steinar Skeie liker, og han tror mange lag vil slite med balløyværingene.

– Jeg skjønner at Fløy føler de kunne vunnet denne kampen. Det var et jevnt oppgjør, og Fløy har fått inn noen gode spillere. De kommer til å bite godt fra seg.

Hør hele intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/202171577″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]