Annonse

Vindbjart vil ha Start i neste runde


Arkivfoto: Pål Lomeland

Snart offentliggjøres oppsettet for andre runde i cupen. Det måtte straffespark til for å skille Fløy og Vindbjart i første runde av Norgesmesterskapet i fotball for menn. Der trakk venndølene det lengste strået, og nå håper Vindbjart på Start i neste runde.

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Vindbjart

Vindbjarttrener Steinar Skeie. | Foto: Vindbjart

– Nå må vi få Start til Moseidmoen, så kan vi garantere tre tusen og folkefest, sier trener Steinar Skeie til KRS247.

Han mener det nå er Vindbjarts tur, siden både Jerv og Arendal har møtt Start siden forrige gang Vindbjart fikk Start i cupen.

– NFF har jo en tradisjon, hvor det rulleres hvem som får storlagene. Da er det jo i så fall vår tur, mener jeg. Jerv møtte Start i fjor, Arendal møtte dem året før der. Sånn sett er det vår tur, forteller Skeie.

Godt tak på Fløy

Vindbjart har hatt et godt grep om en av erkerivalene de siste sesongene. Denne gangen var det jevnere enn Steinar Skeie liker, og han tror mange lag vil slite med balløyværingene.

– Jeg skjønner at Fløy føler de kunne vunnet denne kampen. Det var et jevnt oppgjør, og Fløy har fått inn noen gode spillere. De kommer til å bite godt fra seg.

Hør hele intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer