Annonse

Vindbjart-treneren blir billettør for Start


Arkivfoto: Pål Lomeland

Trener for Vindbjart, Steinar Skeie skal selge billetter til Starts hjemmekamp mot Strømsgodset søndag 7. juni.

Alle som kjøper billett i cupkampen mellom Vindbjart og Odd i morgen, får muligheten til å kjøpe billetter til 50 kroner på et eget felt på Sparebanken Sør Arena. Det er Steinar Skeie som står for billettsalget utenfor Sparebanken Sør Arena.

– Folk må komme tidlig, for jeg vil se kampen. Salget stopper fem minutter før kampen, sier Skeie til Fædrelandsvennen.

Stuntet er en gjenytelse etter at Start-direktør Even Øgrey Brandsdal reiste til Vennesla for å selge vafler under Vindbjarts kamp mot Donn tidligere i år. Brandsdal lovet å troppe opp med vaffeljernet på Moseidmoen dersom Start tapte cupkampen mot laget fra Vennesla. Den kampen endte som kjent med 4-0 seier til venndølene.

– Det er en vinn-vinn-situasjon dette. Hvis folk kommer på kamp til Vennesla, får de en Start-billett på kjøpet mot en liten 50-lapp. Det er jo billig, sier Skeie til avisen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer