KRS247.no

Henter værvarsel...

Vindbjart tilbake på vinnersporet

Alt gikk veien for Vindbjart i dagens hjemmekamp mot Moss på Moseidmoen i PostNord-ligaens avdeling 4. Det ga et pusterom på fem poeng til nedrykksplass frem til resten av kampene spilles mandag.

De 553 tilskuerne trengte ikke å vente lenge for å finne ut hvilken vei vinden skulle blåse i dag. Det tok nemlig bare åtte minutter før Moss-keeper Thomas Skjelin måtte hente den første ballen utav nettet sitt. Victor Vindfjell scoret sitt 16. mål i Vindbjart-drakta og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Etter en periode med litt mer jevnspill fikk Preben Skeie en gyllen mulighet til å sette inn sitt mål nummer 30. Det kom på retur fra nevnte Skjelin etter 28 minutters spill.

Moss hadde sjansen til å komme tilbake i kampen, men kom ikke nærmere enn et stolpeskudd før pause.

Istedet var det Vindbjart som kunne gå opp i en 3-0-ledelse like før pause da Preben Skeie satte inn sitt andre på et skudd fra skrått hold. Det var en del som lurte på om ballen gikk ut, men det ble dømt mål.

Etter pause kunne Victor Vindfjell juble for sitt andre mål for dagen da han trillet ballen forbi keeper Skjelin snaue ni minutter uti omgangen.

5-0 skulle det bli tjue minutter senere da Øyvind Gausdal fikk satt inn sitt 186. seriemål i karrieren.

Fløy på sin side møtte tøff motstand i Vestfold da de fikk en mann utvist og tapte til slutt 3-2 mot FK Tønsberg etter at de ble redusert til ti mann.