KRS247.no

Henter værvarsel...

Vindbjart og Fløy sine motstandere klare

Da er det klart hvem Vindbjart og Fløy møter i neste sesong i hver sine divisjoner. Norges Fotballforbund har nemlig lagt ut avdelingsoppsettet for PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen 2018.

Vindbjart møter Donn og Start 2 av de lokale lagene neste sesong. Mens de andre lagene i 3. divisjon avdeling 3 er Ørn-Horten, Åssiden, FK Tønsberg, Urædd, Pors, Halsen, Sandefjord 2, Madla, Staal Jørpeland, Sola og Egersund 2.

Fløy møter ikke overraskende Arendal i PostNord-ligaen avdeling 2 neste sesong. I tillegg er følgende lag plukket ut til samme avdeling: Vålerenga 2, Skeid, Kjelsås, KFUM Oslo, Hødd, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Nardo, Egersund, Vidar, Bryne og Vard Haugesund.

– Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år. I Norsk Tipping-ligaen har reisebelastning et større fokus enn i PostNord. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig, og Nord-Norge bør kobles mot lag på Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som reiser nordover, og denne sesongen er det derfor andre lag enn i fjor som gjør det, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn til fotballforbundets nettside.