Annonse

Vindbjart og Fløy sine motstandere klare


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Da er det klart hvem Vindbjart og Fløy møter i neste sesong i hver sine divisjoner. Norges Fotballforbund har nemlig lagt ut avdelingsoppsettet for PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen 2018.

Vindbjart møter Donn og Start 2 av de lokale lagene neste sesong. Mens de andre lagene i 3. divisjon avdeling 3 er Ørn-Horten, Åssiden, FK Tønsberg, Urædd, Pors, Halsen, Sandefjord 2, Madla, Staal Jørpeland, Sola og Egersund 2.

Fløy møter ikke overraskende Arendal i PostNord-ligaen avdeling 2 neste sesong. I tillegg er følgende lag plukket ut til samme avdeling: Vålerenga 2, Skeid, Kjelsås, KFUM Oslo, Hødd, Brattvåg, Stjørdals-Blink, Nardo, Egersund, Vidar, Bryne og Vard Haugesund.

– Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år. I Norsk Tipping-ligaen har reisebelastning et større fokus enn i PostNord. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig, og Nord-Norge bør kobles mot lag på Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som reiser nordover, og denne sesongen er det derfor andre lag enn i fjor som gjør det, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn til fotballforbundets nettside.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer