Annonse

Vindbjart med to nye signeringer


FOTO Vindbjart Fotballklubb

Victor Vindfjell og Tony Hieu Vo har forlatt Pors Grenland og signert for Vindbjart. Det betyr at fem spillere har funnet veien inn til Venneslas fotballstolthets A-stall siden nyttår.

– Vi har fått inn to unge talenter fra Pors Grenland. Pors rykket ned, og de ønsket seg nye utfordringer. De ville spille på et høyere nivå enn 3. divisjon.

Skeie er fornøyd med å få de to på plass.

– Det er to gode spillere vi har fått.

Attraktive Vindbjart

Hans Robin Enoksen var en del av et spennende G16-lag i Søgne. Han var ønsket av Start, Viking, Sandnes Ulf og Jerv – sågar linket til Stoke i sin tid. Han endte opp i Vindbjart, noe Skeie er stolt av.

– Vi presenterte vårt opplegg for ham, og han valgte oss. For oss er det en fjær i hatten, forteller Skeie til Radio Sør.

I tillegg til «Hansi», er også venndølen Stian Stedjan Olsen tilbake i klubben etter noen år i Start. Skeie omtaler Stedjan Olsen som et av de største keepertalentene i sin årsgruppe på Sørlandet, og mener han kan ha en stor fremtid foran seg.

– Stian kan bli så god som han vil.

Hør hele intervjuet her og få med deg hva Skeie mener om Vindbjartproduktet Børge Engesland, som scoret i sin debut mot Jerv i vinter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar