KRS247.no

Henter værvarsel...

Vindbjart fortsatt i 2. divisjon

Vindbjart fikk hjelp av Arendal og gjorde jobben selv på Moseidmoen for å sikre plassen i 2. divisjon til neste sesong. Før nest siste runde, er det fem poeng til nedrykk.

Men kampen startet på verst tenkelig måte for laget i grått. Etter ti minutter ble Ørn-Horten idømt straffespark i et mislykket forsøk på å skjerme ut til utspark. Istedet ble det en felling ved dødlinja og Adnan Hadzic kunne sende bortelaget i ledelsen.

Like etter Ørn-Horten gikk opp til 1-0 på Moseidmoen, utliknet Petter Vaagan Moen til 1-1 for Strømsgodset 2 mot Arendal. På det tidspunktet lå laget fra Drammen bare ett poeng bak Vindbjart.

Men utover i omgangen kom heldigvis venndølene mer med i kampen og de fikk til slutt 1-1 ved Preben Skeie ti minutter før pause. Og like før pause hadde Knut Tørums gutter kommet tilbake i kampen og gått opp i 2-1-ledelse.

På det tidspunktet stod Vindbjart med 39 poeng.

Etter hvilen var det på nytt bortelaget som var nærmest scoring, men snaue ti minutter uti omgangen var det hjemmelaget sin tur til å få et straffespark. Thomas Zernichov gikk ned i feltet etter å ha kommet på et godt raid. Og selvfølgelig var det Øyvind Gausdal som kunne sette inn 2-1 til Vindbjart.

Denne ledelsen holdt helt inn, og plassen ble sikret etter hvert som målene rant inn på Bjønnes. Der endte det til slutt 5-3.

PS! På Flekkerøy vant Fløy sesongens tredje kamp. Denne gangen var det Moss som ble slått 1-0.