Annonse

Vindbjart fortsatt i 2. divisjon


Øyvind Gausdal ble matchvinner i sesongens siste hjemmekamp og sikret også plassen for Vindbjart i 2-1-seieren over Ørn-Horten. Arkivfoto: vindbjart.no

Vindbjart fikk hjelp av Arendal og gjorde jobben selv på Moseidmoen for å sikre plassen i 2. divisjon til neste sesong. Før nest siste runde, er det fem poeng til nedrykk.

Men kampen startet på verst tenkelig måte for laget i grått. Etter ti minutter ble Ørn-Horten idømt straffespark i et mislykket forsøk på å skjerme ut til utspark. Istedet ble det en felling ved dødlinja og Adnan Hadzic kunne sende bortelaget i ledelsen.

Like etter Ørn-Horten gikk opp til 1-0 på Moseidmoen, utliknet Petter Vaagan Moen til 1-1 for Strømsgodset 2 mot Arendal. På det tidspunktet lå laget fra Drammen bare ett poeng bak Vindbjart.

Men utover i omgangen kom heldigvis venndølene mer med i kampen og de fikk til slutt 1-1 ved Preben Skeie ti minutter før pause. Og like før pause hadde Knut Tørums gutter kommet tilbake i kampen og gått opp i 2-1-ledelse.

På det tidspunktet stod Vindbjart med 39 poeng.

Etter hvilen var det på nytt bortelaget som var nærmest scoring, men snaue ti minutter uti omgangen var det hjemmelaget sin tur til å få et straffespark. Thomas Zernichov gikk ned i feltet etter å ha kommet på et godt raid. Og selvfølgelig var det Øyvind Gausdal som kunne sette inn 2-1 til Vindbjart.

Denne ledelsen holdt helt inn, og plassen ble sikret etter hvert som målene rant inn på Bjønnes. Der endte det til slutt 5-3.

PS! På Flekkerøy vant Fløy sesongens tredje kamp. Denne gangen var det Moss som ble slått 1-0.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer