KRS247.no

Henter værvarsel...

Ville ikke gå av på 0-1

Bjørn Helge Riise fikk egentlig beskjed av fysioterapeuten at han skulle byttes ut i pausen. Det er han veldig glad for at han ikke gjorde.

– Det spørs om det var lurt av meg i lengden, men hadde jeg gått av ville jeg fått høre det i garderoben i lang tid. Jeg bad ham ikke bytte meg ut, sier Riise til KRS247.

To minutter før pause fikk han et ublidt møte med Henrik Robstad i en duell flere eksperter mente Tommy Skjerven burde gitt kort på. I pausen fikk Bjørn Helge Riise beskjed om å skyte ballen litt for å kjenne etter hvor vondt det var.

– Det var vondt da jeg skjøt og scoret. Men det var greit å gå av da det stod 1-1, sier kapteinen som følte det var ganske spent stemning på starten av kampen.

– Jeg tror det var to engstelige lag der ute som ikke hadde lyst til å tape og vi fikk beskjed i pausen om at vi måtte gå ut og styre kampen. Da vi fikk det tidligere målet fikk vi masse selvtillit, sier Riise som ikke ser på kampen som en typisk 4-1-kamp.

– Vi får 2-1 på et gunstig tidspunkt og da så vi at lufta gikk ut av Start. De måtte frem og blottla seg. Vi visste at vi var gode på kontringer og får kampen i vårt spill.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/282166601″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]