Annonse

Ville ikke gå av på 0-1


Foto: Glenn Faannessen

Bjørn Helge Riise fikk egentlig beskjed av fysioterapeuten at han skulle byttes ut i pausen. Det er han veldig glad for at han ikke gjorde.

– Det spørs om det var lurt av meg i lengden, men hadde jeg gått av ville jeg fått høre det i garderoben i lang tid. Jeg bad ham ikke bytte meg ut, sier Riise til KRS247.

To minutter før pause fikk han et ublidt møte med Henrik Robstad i en duell flere eksperter mente Tommy Skjerven burde gitt kort på. I pausen fikk Bjørn Helge Riise beskjed om å skyte ballen litt for å kjenne etter hvor vondt det var.

– Det var vondt da jeg skjøt og scoret. Men det var greit å gå av da det stod 1-1, sier kapteinen som følte det var ganske spent stemning på starten av kampen.

– Jeg tror det var to engstelige lag der ute som ikke hadde lyst til å tape og vi fikk beskjed i pausen om at vi måtte gå ut og styre kampen. Da vi fikk det tidligere målet fikk vi masse selvtillit, sier Riise som ikke ser på kampen som en typisk 4-1-kamp.

– Vi får 2-1 på et gunstig tidspunkt og da så vi at lufta gikk ut av Start. De måtte frem og blottla seg. Vi visste at vi var gode på kontringer og får kampen i vårt spill.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer