KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ta poeng i Skien

Det blir en formidabel oppgave som venter Start borte på Skagerak Arena. Odd har foreløpig ikke sluppet inn mål på fire kamper og står med åtte poeng. Start på sin side har sluppet inn tre mål og har fortsatt ikke klart å prikke inn en seier.

– Det er en tøff bortekamp som venter oss. Odd har sett veldig solide ut, men de har bare scoret ett på hjemmebane. Men det er fullt å dra til Skien og ta med seg noe hvis vi leverer en topp prestasjon, sier Start-trener Steinar Pedersen til KRS247.

Sist lagene møttes i Tippeligaen, ble det seks mål og fem gule kort og oppgjørene mellom Start og Odd pleier alltid å sikre god underholdning.

– Det er et godt utgangspunkt det. Vi har trent bra og fikk en god opplevelse med mange scoringer på torsdag. Vi skal ta med oss masse av det offensive og skal fortsette med å være like solide defensivt som tidligere, sier Pedersen som tror laget er godt forberedt på hva som venter dem.

– Odd har sin karakteristiske stil med gode ferdigheter og relasjoner i laget. Vi skal i tillegg til å være disiplinerte og gode defensivt, tørre å spille og ta vare på ballen når vi har den. Vi må være på vakt på kantene for de ønsker å spille mye langs disse og komme til innleggssituasjoner. Og de har Occean i boksen som er sterk og bra i bevegelsene, så det blir spennende å se på om guttene klarer å ta med seg prinsippene og gjøre som vi pleier, sier Starts trener.