Annonse

Vil spille med sørgebånd mot Brann


Arkivfoto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

For å hedre de 13 som mistet livet i helikopterstyrten på Turøy forrige fredag, kommer både Start-spillere og Brann-spillere til å ha på seg sørgebånd på drakten under kampen.

– Det er naturlig for oss å markere en hendelse av en slik karakter i vårt nærmiljø, dette er noe som har rammet mange, sier mediesjef i Brann, Gorm Natlandsmyr til Bergens Tidende.

For Start var det helt naturlig å være en del av den markeringen.

– For det første så skjer jo kampen akkurat i nærheten av området hvor ulykken skjedde, også er det snakk om at det er en TV-dekning av kampen. For oss så er det effektfullt, viktig og riktig å være med på en slik markering, sier mediesjef i Start, Roy Emanuelsen til KRS247.

De svarte båndene vil være rundt armene til både hjemme- og bortelaget når kampen sparkes i gang på lørdag kl. 20:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer