Annonse

Vil revansjere mot Vålerenga


Arkivfoto: Glenn Faaanessen

Etter ha å vært en del av et av Tippeligaens gjerrigste forsvar, har Rolf Daniel Vikstøl måtte se et lag som minner om fjoråret, med mange baklengsmål. Som kaptein tar han selvfølgelig sin del av ansvaret for dette.

– Jeg gjorde ikke noe god kamp mot Sarpsborg 08 sist, så det er bare sånn det er av og til. Da må man gå i seg selv, reise seg opp igjen og gå foran. Jeg er jo en av de som skal være en lederskikkelse i denne klubben og da er mye av det mitt ansvar. Jeg tar det helt klart på mine skuldre, det går helt fint. Jeg skal vise meg fra en mye bedre side  hvis jeg får sjansen mot Vålerenga. Jeg er veldig sugen på en liten revansje og vise at det som har skjedd i de to siste kampene, ikke er representabelt for oss, sier Vikstøl til KRS247.

Hvis du får sjansen?
– Nå er jo ikke laget tatt ut enda, men jeg er jo selvfølgelig kaptein og jeg skal selvfølgelig spille på dette laget, forsikrer kapteinen som ikke har hatt det veldig bra de siste dagene etter kampen han selv ble byttet ut fra.

– Det smerter selvfølgelig veldig å tape 4-1 hjemme mot Sarpsborg 08. De er et lag som skal ligge rundt oss på tabellen og vi burde ha store muligheter til å slå hjemme. Så det var et slag i trynet, men i dette gamet så snur det fort. Vi får allerede en sjanse mot Vålerenga til å slå tilbake, og det skal vi gjøre, sier Rolf Daniel Vikstøl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer