KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ødelegge festen i Østfold

Denne helgen når 1000 årsfesten i Sarpsborg sitt høydepunkt med familefest og festival i Hafslundparken på lørdag med blant andre Lionel Riche og Nico & Vinz på plakaten. For Børufsen hadde smakt veldig greit å være festbrems med seier på deres hjemmebane nå i kveld.

– Det er det som er målet. Vi trenger tre poeng og det er det eneste vi tenker på. Vi har hatt noen gode kamper i det siste og jeg synes vi klarer å skape mer og mer og fortsetter vi det mot Sarpsborg, så er jeg sikker på at vi både kan skape sjanser og score mål, sier Espen Børufsen til KRS247.

Med sine to fulltreffere mot Vålerenga søndag, ble Espen Børufsen toppscorer i Start med tre mål denne sesongen. Han trives som toppscorer, men skulle helst sett at de fikk tettet igjen bakover.

– Vi er nødt for å luke bort de der drittmålene som vi slipper inn. Det hjelper ikke at vi har begynt å skape sjanser fremover når vi slipper inn sånne mål. Vi er nødt for å stå kompakt og jobbe beinhardt for å skjerme om vårt eget mål, sier Børufsen.

Espen Børufsen har vært en del av Start sitt lag siden 2007 og har med det også hatt seks ulike fotballtrenere før Steinar Pedersen overtok før sesongstart. Han har tro på at den tidligere Jerv-treneren skal finne suksessoppskriften til tross for at laget tok tidenes bunnrekord i Europa med 32 kamper uten seier etter å ha tapt mot Vålerenga sist helg.

– Ja, det tror jeg. Jeg har veldig tro på Steinar [Pedersen] og jeg har veldig tro på denne gruppa. Vi viser at vi kan i noen kamper og det er på en måte det nivået vi hadde for eksempel mot Molde vi må finne tilbake til hele tiden. Så jeg har tro på at både Steinar og resten av laget vil klare å snu dette.