Annonse

Vil nå langt som trener


Matthias Andersson forlater Start for å trene Fløy. | Foto: Pål Lomeland

Matthias Andersson ble denne ettermiddagen offisielt ny trener i Fløy. Svensken har trent Start 2 i det siste og har vært tungt involvert i Starts satsing på lokale talenter. Nå tar han over en ung tropp som skal berge plassen i 2. divisjon, men han er ikke «Fløy For Life».

– Jeg har hele tiden vært veldig klar rundt min ambisjon om å være hovedtrener for et A-lag. Nå har jeg vært hovedtrener for Start 2 i to og et halvt år og følte nå når muligheten kom at det var riktig timing for meg å gå videre, sier Andersson til KRS247.

Han har ambisjoner om å nå langt som trener, men han er klar på at det er Fløy som gjelder.

– Akkurat nå er det Fløy til 100 % og få skapt et bra lag her og en tilhørighet rundt klubben, men på sikt ønsker jeg å bli Tippeligatrener. Det er har jeg aldri lagt skjul på, sier den nye Fløy-treneren.

Han skal lede sin første økt med laget allerede i ettermiddag og kveld.

Det ble klart etter forrige serierunde at Tommy Taylor trakk seg som hovedtrener for Fløy. Det er foreløpig ikke avklart hva som skjer rundt assistenttrener Morten Halvorsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer