KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil nå langt som trener

Matthias Andersson ble denne ettermiddagen offisielt ny trener i Fløy. Svensken har trent Start 2 i det siste og har vært tungt involvert i Starts satsing på lokale talenter. Nå tar han over en ung tropp som skal berge plassen i 2. divisjon, men han er ikke «Fløy For Life».

– Jeg har hele tiden vært veldig klar rundt min ambisjon om å være hovedtrener for et A-lag. Nå har jeg vært hovedtrener for Start 2 i to og et halvt år og følte nå når muligheten kom at det var riktig timing for meg å gå videre, sier Andersson til KRS247.

Han har ambisjoner om å nå langt som trener, men han er klar på at det er Fløy som gjelder.

– Akkurat nå er det Fløy til 100 % og få skapt et bra lag her og en tilhørighet rundt klubben, men på sikt ønsker jeg å bli Tippeligatrener. Det er har jeg aldri lagt skjul på, sier den nye Fløy-treneren.

Han skal lede sin første økt med laget allerede i ettermiddag og kveld.

Det ble klart etter forrige serierunde at Tommy Taylor trakk seg som hovedtrener for Fløy. Det er foreløpig ikke avklart hva som skjer rundt assistenttrener Morten Halvorsen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262454605″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]