Annonse

Vil ikke pådra seg rødt igjen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Robert Sandnes satt på benken sist Start møtte Rosenborg på hjemmebane, men han fikk spille i 62 minutter på Lerkendal i 2-3-kampen i fjor. I år håper han på å få spille hele kampen.

– Sist gang fikk jeg rødt kort, så jeg håper virkelig ikke på at det kommer til å skje neste kamp, sier Sandnes til KRS247.

Han tror trønderne kommer med et sterkt lag til tross for at de mangler en av de største stjernene i Pål André Helland.

– Vi kommer til å møte et veldig godt Rosenborg-lag, så vi er nødt for å være hundre prosent på og bare gå ut offensivt og bare klinke til, sier forsvarsspilleren.

For nøyaktig ett år siden møtte Rosenborg et annet lag som lå et stykke lenger nede på tabellen, nemlig Mjøndalen. De brune på Isachsen Stadion klarte å snu kampen til 3-2-seier og Robert Sandnes tror årets første seier like gjerne kan komme mot Rosenborg slik at de taper den 12. mai to år på rad.

– De er jo bare et vanlig fotballag så jeg håper virkelig vi kan gi alt og bare «gønne» på slik at vi slår de, sier Sandnes.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer