Annonse

Vil ikke måtte ha hjelp av Viking


Foto: Alf Otto Fagermo

Mads Stokkelien bidro til å tenne et lite håp om poeng borte mot Stabæk sist etter å ha fått ballen servert på gullfat av Rolf Daniel Vikstøl. Han har selvfølgelig lyst til å score mer mål, men bryr seg lite i hvem som sørger for at Start sikrer kvalifisering mot Molde.

– Det spiller liten rolle for meg hvem som gjør det, bare en av oss gjør det. Vi vil selvfølgelig vinne for å på den måten slippe å være avhengig av hjelp fra Viking. Så skjebnen ligger i våre hender, sier Stokkelien til KRS247.

Han scoret sitt første mål i Tippeligaen siden 2013 og innrømmer at det har vært en fin uke etter å ha fått et mål igjen.

– Det er alltid gøy for en spiss å få til en nettkjenning og jeg har vært veldig nær i flere kamper. Så det var ekstra godt å få en ball i nota, men det hjalp jo ikke så mye siden vi ikke vant. Men jeg følte at vi fikk til en god kamp og har mye å bygge videre på mot Molde og de potensielle kvalifiseringskampene, sier Mads Stokkelien.

Han har ingen spesielle tanker om hvem han helst vil møte i de kampene.

– Jeg har jo spilt en sesong i 1. divisjon og kjenner de lagene som er kvalifisert til kvalik, så uansett hvem vi møter så blir det en tøff dobbeltkamp, sier Stokkelien.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer