KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ikke måtte ha hjelp av Viking

Mads Stokkelien bidro til å tenne et lite håp om poeng borte mot Stabæk sist etter å ha fått ballen servert på gullfat av Rolf Daniel Vikstøl. Han har selvfølgelig lyst til å score mer mål, men bryr seg lite i hvem som sørger for at Start sikrer kvalifisering mot Molde.

– Det spiller liten rolle for meg hvem som gjør det, bare en av oss gjør det. Vi vil selvfølgelig vinne for å på den måten slippe å være avhengig av hjelp fra Viking. Så skjebnen ligger i våre hender, sier Stokkelien til KRS247.

Han scoret sitt første mål i Tippeligaen siden 2013 og innrømmer at det har vært en fin uke etter å ha fått et mål igjen.

– Det er alltid gøy for en spiss å få til en nettkjenning og jeg har vært veldig nær i flere kamper. Så det var ekstra godt å få en ball i nota, men det hjalp jo ikke så mye siden vi ikke vant. Men jeg følte at vi fikk til en god kamp og har mye å bygge videre på mot Molde og de potensielle kvalifiseringskampene, sier Mads Stokkelien.

Han har ingen spesielle tanker om hvem han helst vil møte i de kampene.

– Jeg har jo spilt en sesong i 1. divisjon og kjenner de lagene som er kvalifisert til kvalik, så uansett hvem vi møter så blir det en tøff dobbeltkamp, sier Stokkelien.