KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ikke garantere annet enn tøffe kamper

Vindbjarttrener Steinar Skeie merker at flere og flere snakker om opprykk for de blå på Moseidmoen, også utenfor klubben. Skeie kan bare garantere én ting denne sesongen – det blir tøffe oppgjør hver eneste runde.

– Nå kan de andre prate om opprykk. Det er veldig mange lag med store ressurser i dette systemet. Dette er nok den tøffeste avdelingen på papiert vi noengang har vært i. Vi skal fokusere på å utvikle vårt spill, sier Skeie til KRS247.

Klubben har foreløpig ikke diskutert målsetning for sesongen. Skeie er likevel klar på at Vindbjart kan slå hvem som helst i avdelingen med lag som Moss, Kvik Halden og Notodden, til tross for ung tropp.

– Jeg vet 100 % at vi kan slå hvem som helst i denne avdelingen, så får vi se hvordan ting spiller seg ut med sykdom, skader og karantener sånt. Vi har en ung tropp og jeg forventer at flere av spillerne skal slå ut i full blomst.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/241598151″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]