Annonse

Vil ikke garantere annet enn tøffe kamper


Steinar Skeie feirer et av målene i cupseieren mot Start i 2015. | Arkivfoto: Pål Lomeland

Vindbjarttrener Steinar Skeie merker at flere og flere snakker om opprykk for de blå på Moseidmoen, også utenfor klubben. Skeie kan bare garantere én ting denne sesongen – det blir tøffe oppgjør hver eneste runde.

– Nå kan de andre prate om opprykk. Det er veldig mange lag med store ressurser i dette systemet. Dette er nok den tøffeste avdelingen på papiert vi noengang har vært i. Vi skal fokusere på å utvikle vårt spill, sier Skeie til KRS247.

Klubben har foreløpig ikke diskutert målsetning for sesongen. Skeie er likevel klar på at Vindbjart kan slå hvem som helst i avdelingen med lag som Moss, Kvik Halden og Notodden, til tross for ung tropp.

– Jeg vet 100 % at vi kan slå hvem som helst i denne avdelingen, så får vi se hvordan ting spiller seg ut med sykdom, skader og karantener sånt. Vi har en ung tropp og jeg forventer at flere av spillerne skal slå ut i full blomst.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer