Annonse

Vil bli i Start


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Niels Vorthoren er en av flere spillere som er på utgående kontrakt, men nederlenderen som frem til Arendal-kampen var Starts toppscorer, føler seg ikke ferdig med sitt opphold i gult og svart etter én sesong.

– Jeg er akkurat nå veldig åpen for alt som kan skje etter sesongen, men jeg har allerede gitt uttrykk for at jeg trives godt her, så jeg er absolutt åpen for å fornye min kontrakt her, så det er definitivt en mulighet. Men vi får se hva som skjer de kommende ukene, men det er absolutt et godt valg for meg, forteller Vorthoren til KRS247.

Han har blitt prøvd i mange ulike posisjoner i løpet av sitt foreløpig første år i Start, men de siste to kampene har han virkelig funnet seg til ro på høyrekanten ved siden av Conor O’Brien.

– Etter vi la om formasjonen på 0-2 mot Ranheim, har vi vært veldig solide. Jeg og Conor snakker godt sammen, det samme med oss og Tobias, og vi ga han en mye friere rolle mens vi er bak ham for å gi beskjeder og hjelpe til. Og det har klikket virkelig på midten siden da faktisk og du kan absolutt se det på resultatene også. Men jeg er nødt for å passe løpene mine, for du vet at jeg liker å komme meg inn i boks for å sette inn noen mål, så da vi fikk 2-0 mot Arendal, må du sørge for at du klarer å holde nullen og holde deg mer tilbake, forklarer Niels Vorthoren som har fått en god relasjon med den amerikanske midtbanespilleren også utenfor banen.

– Ja, absolutt, vi er jo omtrent samme alder (begge født i 1989, red. anm.), så det er én ting, og vi gjør også ting sammen utenom trening som at vi er sammen og går og tar en kopp kaffe og sånne ting. Og det viser igjen på banen også at vi kommer godt overens, så det er absolutt en god ting, sier Vorthoren.

Hør hele intervjuet i spillelisten under.

Avspark i kampen mellom Start og Elverum er søndag kl. 12:00 og kampen hører du direkte på Radio Sør eller så kan du oppleve den på Sparebanken Sør Arena.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer