Annonse

Viktig opptur for Donn


Foto: donn.no

Etter å ha tapt sju kamper på rad, fikk lakkskoklubben endelig en seier i bortekampen mot Arendal.

Det var hjemmelaget fra østfylket som tok ledelsen på Bjønnes ved Dardan Dreshaj etter 34 minutter, men Marius Nilsen ordnet utlikning fem minutter før pause. Og i andre omgang var det Christian Mathisen som snudde kampen og ordnet 3-1-seier med to mål.

Dagens seier kan bli utrolig viktig med tanke på å unngå nedrykk. Nå ligger de fortsatt nest sist med 22 poeng, men det er bare to poeng opp til sikker plass med to kamper igjen å spille.

Og Donn kan få hjelp av Vindbjart som møter Fyllingsdalen borte i morgen. Tabellen viser nemlig at Fyllingsdalen ligger á poeng med Eidsvold Turn, som ligger over streken. Vinner Fyllingsdalen i morgen, er det fem poeng opp til sikker plass istedet for to, men vinner Vindbjart, sikrer det Donn et glimrende utgangspunkt foran de to siste kampene.

Fyllingsdalens siste tre:
søndag 11. oktober: Vindbjart (h)
lørdag 17. oktober: Sola (b)
lørdag 24. oktober: Vard Haugesund (h)

Eidsvold Turns to siste:
lørdag 17. oktober: Fana (h)
lørdag 24. oktober: Arendal (b)

Donns to siste:
lørdag 17. oktober: Egersund (b)
lørdag 24. oktober: Vidar (h)
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer